Houssine Kharja (Steaua Bucureşti) va lipsi şase luni de pe teren

Mijlocaşul marocan al echipei Steaua Bucureşti, Houssine Kharja, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior drept şi va lipsi de pe teren şase luni, a anunţat, joi, site-ul oficial al campioanei României.

147 afișări
Imaginea articolului Houssine Kharja (Steaua Bucureşti) va lipsi şase luni de pe teren

Houssine Kharja (Steaua Bucureşti) va lipsi şase luni de pe teren

Kharja, care a semnat în luna septembrie un contract cu Steaua până la finalul sezonului, a jucat ultima dată în partida cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, la 25 octombrie, în etapa a XV-a a Ligii I.

FC Steaua a anunţat situaţia medicală a tuturor jucătorilor din care care sunt accidentaţi, astfel că mijlocaşul Rareş Enceanu va lipsi până la mijlocul lunii noiembrie din cauza unei întinderi a ligamentului colateral intern drept, iar algerianul Jugurtha Hamroun va reveni şi el pe teren la mijlocul lui noiembrie, după ce a suferit o întindere a muşchiului biceps femural stâng la meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

Mijlocaşul ghanez Sulley Muniru va lipsi o lună de pe teren din cauza unei disjuncţii la clavicula stângă suferită la partida cu CFR Cluj, iar fundaşul Paul Papp va reveni pe teren în luna decembrie, după ce a fost operat, miercuri, în urma unei fracturi de os zigomatic drept suferite la întâlnirea cu FCM Baia Mare din Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici