Hristo Stoicikov: Nu îl respect deloc pe Van Gaal, este o mizerie

Fostul internaţional bulgar Hristo Stoicikov a declarat că nu îl respectă deloc pe tehnicianul Louis van Gaal, cu care a colaborat la FC Barcelona în urmă cu aproape 20 de ani, şi l-a calificat pe olandez drept "o mizerie", informează foxsports.com

159 afișări
Imaginea articolului Hristo Stoicikov: Nu îl respect deloc pe Van Gaal, este o mizerie

Hristo Stoicikov: Nu îl respect deloc pe Van Gaal, este o mizerie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Nu îl respect deloc, este o mizerie. Într-o zi, când eram accidentat, eram împreună cu soţia mea la Camp Nou şi Van Gaal s-a dus la ea. A întrebat-o cum a putut să se mărite cu cineva ca mine. Ea a răspuns că sunt un câştigător al Balonului de Aur. Am plecat în 1998 (de la FC Barcelona) din cauza lui Van Gaal, cu siguranţă", a afirmat Stoicikov pentru Sport.

Hristo Stoicikov are în schimb o părere bună despre Jose Mourinho, care l-a impresionat atunci când era angajat la FC Barcelona cu aproape două decenii în urmă. "Nu cred că Mourinho era doar un traducător. Dar nu se gândea că este mai valoros decât antrenorul de atunci, Sir Bobby Robson. Mourinho înţelegea totul, de la echipa noastră până la adversari", a precizat antrenorul bulgar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici