Iancu: Să-ţi fie ruşine, Mircea Sandu, se va dovedi că la cheremul lui am fost scoşi din Liga I

Preşedintele Poli Timişoara, Marian Iancu, l-a criticat din nou pe conducătorul FRF, Mircea Sandu, despre care a spus că ar trebui să-i fie ruşine pentru că a decis retrogradarea formaţiei de pe Bega, menţionând că acesta, împreună cu "nişte terchea-berchea", a "stricat din nou un campionat".

201 afișări
Imaginea articolului Iancu: Să-ţi fie ruşine, Mircea Sandu, se va dovedi că la cheremul lui am fost scoşi din Liga I

Iancu: Să-ţi fie ruşine, Mircea Sandu, se va dovedi că la cheremul lui am fost scoşi din Liga I (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Avem cea mai bună şcoală de fotbal din România, dar alţii au mutat fotbalul prin birouri. Fotbalul se joacă pe gazon. Să-ţi fie ruşine, Mircea Sandu. Ai uitat fotbalul de când ai plecat de pe gazon. Ei şi-au bătut joc de noi, ne-au călcat în picioare, asta au făcut ei la Timişoara. Mircea Sandu e un om care nu are niciun rezultat în spate, nimic, zero. Din cauza voastră şi a acelui Comitet Executiv, de posibil infracturi, a fost retrogradată Poli Timişoara. Ruşine că aţi gândit că nu merităm, ne-aţi luat licenţa, noi trebuia să fim în prima urnă în Cupă. Din nou o competiţie stricată de nişte terchea-berchea la ordinul lui Mircea Sandu. Se va dovedi că la cheremul lui am fost scoşi din Liga I", a spus Iancu la Sport.ro.

Oficialul timişorean şi-a lăudat jucătorii şi staful tehnic pentru modul în care au pregătit meciul cu Steaua: "Am speculat mult oboseala, stresul celor de la Steaua. Ştiam că vor veni cu câţiva jucători mai puţin. Bine gândit meciul de la cap la coadă, bine pregătit meciul".

Referitor la audierile ce au loc la Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu excluderea echipei Universitatea Craiova, Iancu se declară convins că Sandu nu va mai fi sprijinit de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv "de teamă să nu-şi piardă averile".

Preşedintele Politehnicii Timişoara l-a lăudat pe Cristian Balaj, arbitru pe care l-a criticat dur în mai multe rânduri în ultimii ani. "În seara asta s-a văzut fotbal, nu mă aşteptam ca victoria să fie atât de clară. Trebuie să remarc arbitrajul, Balaj e printre cei mai buni. Poate ar trebui să fie mereu aşa, dar este de mare calitate numai când vrea el. Îi doresc să fie mereu aşa cum a fost în seara asta", a declarat patronul clubului bănăţean.

Deţinătoarea Cupei României, Steaua Bucureşti, a fost eliminată în optimile competiţiei, fiind învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia Politehnica Timişoara (Liga a II-a), care a acces astfel în sferturile de finală. Golurile au fost marcate de Ricketts '28 şi Goga '51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici