Iancu: Toţi sunt de vină, Chivorchian, Stanciu şi Contra, o să-i dau pe toţi afară

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, s-a arătat extrem de nemulţumit de atitudinea jucătorilor în meciul cu Gloria Bistriţa, terminat la egalitate, scor 3-3, după ce timişorenii au condus cu 2-0 sau 3-1, calificându-i drept "indolenţi, nesimţiţi şi interesaţi doar de bani".

18 afișări
Imaginea articolului Iancu: Toţi sunt de vină, Chivorchian, Stanciu şi Contra, o să-i dau pe toţi afară

Iancu: Toţi sunt de vină, Chivorchian, Stanciu şi Contra, o să-i dau pe toţi afară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Marian Iancu a precizat, la Sport.ro, că de situaţia de la echipă sunt vinovaţi cu toţii, preşedintele Gheorghe Chivorchian, antrenorul Cosmin Contra şi mai ales unii jucători, "care se cred vedete", şi a ameninţat că va lua măsuri drastice la club, pentru a schimba lucrurile.

"Sunt supărat pe indolenţa lor. Avem vedete care nu există de 5-6 meciuri. Toate astea le promovează Cosmin Contra şi nu accept asta. Au apărut acei nesimţiţi, au apărut vedetisme. Unii şi-au dorit şi merită să le strâng mâna, iar alţii au fost lipsiţi de inspiraţie. Poate că ne-am stricat toată vacanţa de iarnă cu acest meci. Aici, toţi sunt de vină, Chivorchian (n.r. - preşedintele Gheorghe Chivorchian) este cel mai vinovat pentru că el nu înţelege că este şeful lui Stanciu, şeful lui Contra şi stă prea departe de club. Acolo sunt grupuri, sunt interese de familie... Dacă nu înţeleg că lucrurile trebuie să se schimbe, o să-i dau pe toţi afară şi o să fac eu regula jocului", a spus Marian Iancu.

Oficialul timişorean a adăugat că vinovat este şi antrenorul Cosmin Contra, care trebuie "să meargă la şcoală", pentru că în fotbal nu se poate antrena "pe instincte". "Nimeni nu este aievea, ceea ce se întâmplă la echipă este grav. O echipă care are aceeaşi problemă, pentru că unii trebuie să joace mereu. O să vadă ei că, în retur, nu o să-i mai găsească pe cei care trebuie să joace. Este vinovat Cosmin Contra, trebuie să meargă la şcoală, nu putem să lucrăm din instinct, fotbalul nu se inventează, nu poţi să faci ce a făcut cu Pătraş, el a fost pregătit pentru a juca pe stânga. De şapte meciuri l-am inventat pe Helder mijlocaş, iar de acolo am luat două goluri în meciul cu Gloria. Chiar aşa să-mi stric trei-patru luni de zile cu un astfel de meci, nu pot să accept", a spus Iancu.

Marian Iancu a menţionat că antrenorul şi jucătorii nu trebuie să mai conteste arbitrajul, rolul acesta revenindu-i patronului. "I-aş ruga să mai lase contestarea abitrajelor, de arbitraje mă ocup eu, ei să se apuce de fotbal, să înveţe să alerge. Să mai lase Contra, Stanciu şi Chivorchian arbitrajul, l-am văzut şi pe Alexa, care astăzi a făcut un meci execrabil. Îi rog să se apuce de fotbal. Ştiu numai de bani, din cupă nu ştiu să spună am ieşit într-un mod josnic", a mai spus oficialul timişorean.

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici