Ianis Hagi: Brazilia este favorita mea, are jucători imprevizibili

Mijlocaşul echipei sub 16 ani a României, Ianis Hagi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Mogoşoaia, că reprezentativa Braziliei este favorita sa la turneul final al Cupei Mondiale.

116 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi: Brazilia este favorita mea, are jucători imprevizibili

Ianis Hagi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă ne permite timpul, ne uităm la meciurile din Brazilia. Dar dacă trece de 22.30, nu ne mai uităm, că avem stingerea. Când o să avem vacanţă, ne vom uita la meciuri, dar până atunci suntem concentraţi pentru aceste două meciuri. Brazilia este favorita mea pentru că are o echipă foarte bună, tânără şi sunt foarte imprevizibili în faţa porţii. Neymar îmi place", a spus Hagi.

Ianis Hagi îşi doreşte să înscrie pentru echipa mare a României, însă susţine că mai are mult de muncit până să ajungă acolo. "Tata a realizat lucruri foarte frumoase cât a jucat la echipa naţională. E o performanţă foarte mare, dar eu mă gândesc ce trebuie să fac la aceste două meciuri (n.r. - cu Macedonia). Orice jucător îşi doreşte să ajungă la echipa mare şi să marcheze. Ar fi ceva senzaţional", a completat Hagi.

În schimb, atacantul Academiei Hagi Florin Coman îşi doreşte ca Olanda să câştige trofeul. "Aş vrea să câştige Olanda Cupa Mondială. Au făcut un meci foarte bun cu Spania şi sper să câştige trofeul", a adăugat Coman.

Reprezentativa sub 16 ani a României va disputa, marţi şi joi, la Mogoşoaia, două partide amicale cu echipa similară a Macedoniei.

În toamnă, actuala echipă sub 16 ani, care este pregătită de Florin Răducioiu, va participa în preliminariile Campionatului European Under 17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici