Ibrahimovic revine în lotul Suediei, dar e văzut ca rezerva ideală de către selecţionerul Andersson

Atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a fost convocat în lotul echipei naţionale a Suediei, după un an de absenţă, pentru meciurile de calificare la Campionatul European împotriva Belgiei şi Azerbaidjanului, la sfârşitul acestei luni, a anunţat, miercuri, selecţionerul suedez Janne Andersson.

100 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic revine în lotul Suediei, dar e văzut ca rezerva ideală de către selecţionerul Andersson

Jucătorul de 41 de ani a disputat ultimul său meci pentru echipa naţională în 2022, împotriva Poloniei, în meciul pierdut în barajul de calificare la Cupa Mondială, dar de atunci s-a luptat cu o accidentare de lungă durată la ligamentul încrucişat anterior care l-a ţinut pe tuşă.

Ibrahimovic a renunţat la fotbalul internaţional după Euro 2016, dar a revenit în 2021 pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială, încheat cu un eşec pentru scandinavi.

"Nu îl văd ca titular. Va fi mai mult cum a fost la Milano, o posibilă variantă de înlocuitor", a declarat Andersson reporterilor când a fost întrebat despre cât de mult va juca Ibrahimovic.

Ibrahimovic este cel mai bun marcator din toate timpurile al Suediei, cu 62 de goluri în 121 de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici