Ibrahimovici este suspendat pentru 16-imile Cupei Franţei

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, care a primit un cartonaş galben la meciul de vineri cu formaţia lui Adrian Mutu, Ajaccio, va fi suspendat pentru 16-imile de finală ale Cupei Franţei.

203 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici este suspendat pentru 16-imile Cupei Franţei

Ibrahimovici este suspendat pentru 16-imile Cupei Franţei

Ibrahimovici va rata astfel, pentru cumul de cartonaşe galbene, partida cu FC Toulouse, programată la 23 ianuarie.

Suedezul a primit un cartonaş galben pe finalul meciului de vineri, pentru proteste. El a mai primit un cartonaş galben în etapa a XIX-a a campionatului Franţei (în meciul cu Brest) şi în etapa a XV-a (partida cu Nice).

Regulamentul ligii franceze prevede suspendarea automată de un meci în cazul primirii a trei cartonaşe galbene într-o perioadă ce include zece partide oficiale.

Ibrahimovici va putea să joave la 20 ianuarie, în meciul cu Girondins Bordeaux, din etapa a XXI-a a campionatului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici