Igna: Voi ocupa funcţia de preşedinte al CCA până la prima şedinţă a C.Ex.

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că automat el va ocupa funcţia de preşedinte al CCA după ce Vasile Avram a fost ales vicepreşedinte al FRF, fostul central urmând să ocupe această funcţie până la prima şedinţă a Comitetului Executiv.

20 afișări
Imaginea articolului Igna: Voi ocupa funcţia de preşedinte al CCA până la prima şedinţă a C.Ex.

Igna: Voi ocupa funcţia de preşedinte al CCA până la prima şedinţă a C.Ex. (Imagine: Mediafax Foto)

"Deocamdată eu sunt în Timişoara, nu am fost la Bucureşti. Ştiu că a fost ales Vasile Avram în Comitetul Executiv şi nu e voie să ocupe două funcţii. Probabil se va întâmpla ca data trecută, când funcţia de preşedintele al CCA a rămas vacantă şi am ocupat-o eu până la şedinţa Comitetului Executiv, automat se întâmplă chestia asta. Aş fi putut să candidez şi data trecută pentru funcţia definitivă dar eu nu îmi doresc asta. Trebuie să fie cineva mai tânăr şi în plus, cineva care să stea în Bucureşti. Data trecută am trecut pe acasă de două ori, în două luni, şi asta doar ca să-mi iau haine", a spus Igna.

Vasile Avram a fost ales, luni, în cadrul Adunării Generale a FRF, membru în Comitetul Executiv al FRF din partea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, el urmând să ocupe postul de vicepreşedinte al FRF.

Avram ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor de la 20 august 2009, când l-a înlocuit pe fostul arbitru internaţional Aron Huzu. Ioan Igna a mai ocupat funcţia de preşedinte interimar al CCA în perioada mai-iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici