Iker Casillas: Respect decizia antrenorului şi mă voi antrena mai mult

Portarul şi căpitanul echipei Real Madrid, Iker Casillas, a declarat, duminică, că respectă decizia antrenorului Jose Mourinho, care l-a lăsat pe banca de rezerve la meciul de campionat cu Malaga, scor 2-3.

404 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas: Respect decizia antrenorului şi mă voi antrena mai mult

Iker Casillas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Respect decizia antrenorului şi mă voi antrena mai mult. Nu sunt obişnuit să fiu rezervă, dar echipa este mai importantă decât orice jucător. Voi continua să mă antrenez şi voi încerca să-mi recuperez locul de titular", spus Casillas la postul de televiziune La Sexta.

Portarul lui Real Madrid a afirmat că nu aşteaptă nicio explicaţie de la Mourinho: "Mourinho nu mi-a spus niciodată de ce sunt titular şi nu voi cere explicaţii de ce am fost lăsat rezervă. Mă simt bine, dar antrenorul decide cine joacă. Mă voi antrena mai mult pentru a-i recâştiga încrederea. Concurenţa între jucători este benefică", a precizat Casillas.

Jose Mourinho, sosit la Lisabona pentru a-şi petrece Sărbătorile de Crăciun, a explicat lăsarea pe banca de rezerve a lui Casillas: "Am conştiinţa împăcată. Încerc să fac cea mai bună echipă în fiecare meci".

Portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, a fost lăsat pe banca de rezerve, sâmbătă, de antrenorul Jose Mourinho la meciul de campionat cu Malaga, scor 2-3, după mai mult de zece ani în care internaţionalul spaniol a fost titular.

Mourinho, care a considerat că Iker Casillas nu se află în formă, l-a titularizat pe Antonio Adan (25 de ani), care a apărat poarta Realului şi la meciul cu Ajax Amsterdam, scor 4-1, din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Casillas, care nu a mai fost înlocuit în poarta Realului de la un meci cu Deportivo La Coruna din mai 2002 (cu excepţia cazurilor când a fost accidentat sau suspendat), a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu o picătură de apă care curge pe marginea unei vaze. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici