Ilyeş: Ştiu ce se vrea, sigur e ordin de sus, vor sa-i facă pe aceia campioni

Căpitanul FC Braşov, Robert Ilyeş, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul din deplasare cu Oţelul, partidă în care de la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători şi pentru gazde a fost acordat un penalti, că sigur există "un ordin de sus" pentru a face o anumită echipă campioană.

12 afișări
Imaginea articolului Ilyeş: Ştiu ce se vrea, sigur e ordin de sus, vor sa-i facă pe aceia campioni

Ilyeş: Ştiu ce se vrea, sigur e ordin de sus, vor sa-i facă pe aceia campioni (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Ştiu ce se vrea. Sigur e ordin de sus. Ştim cu toţii cu cine vom juca etapa viitoare (n.r. - FC Braşov va juca în etapa a VII-a cu Dinamo). Cu toţii vor să-i facă pe aceia campioni. Dar nu-i nimic, mergem mai departe, Dumnezeu nu doarme", a spus Ilyeş.

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, consideră că braşovenii ar fi meritat o remiză.

"A fost un meci echilibrat, până în momentul în care am rămas cu doi oameni mai puţin. Cred că am fi meritat un rezultat de egalitate. Nu pot spune dacă a fost sau nu 11 metri, dacă au fost sau nu corecte eliminările, pentru că am jucat pe întuneric. Din păcate etapa viitoare, în meciul cu Dinamo, ne vor lipsi trei jucători de bază, dar nu spun prin asta că s-ar face jocurile pentru Dinamo", a precizat Oprea.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), echipa FC Braşov, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Sergiu Costin, în minutul 89. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică după eliminările fundaşilor Oros '71 şi Rusu '76. În minutul 77, gazdele au ratat un penalti prin Pena, care a trimis mingea peste poartă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici