În plină pandemie de coronavirus, 6.200 de englezi au alergat la maratonul de la Bath. MARCA: "Ei fac mereu lucrurile diferit"

  • Peste 6.000 de oameni au luat parte la maratonul de la Bath, desfăşurat în Anglia
  • Specialiştii au avertizat că riscul răspândirii coronavirusului este mare, dar organizatorii nu au luat mesajul în seamă
  • "Este în aer liber, aşa că riscurile sunt minime", au spus aceştia
1421 afișări
Imaginea articolului În plină pandemie de coronavirus, 6.200 de englezi au alergat la maratonul de la Bath. MARCA: "Ei fac mereu lucrurile diferit"

În plină pandemie de coronavirus, 6.200 de englezi au alergat la maratonul de la Bath. MARCA: "Ei fac mereu lucrurile diferit"

Pandemia de coronavirus nu i-a oprit pe englezi, 6.200 la număr, să participe la maratonul de la Bath. Anglia este una dintre ţările care au luat cele mai puţine măsuri împotriva răspândirii virusului, chiar premierul Boris Johnson spunând că o mare parte a populaţiei va fi infectată.
 
Avertizaţi de pericolul răspândirii virusului, organizatorii evenimentului au declarat că "riscurile sunt minime, pentru că se desfăşoară în aer liber".
 
1.391 de cazuri de coronavirus au fost confirmate până acum în Marea Britanie, dintre care 35 mortale.
 
SPANIOLII ÎI CRITICĂ PE ENGLEZI
 
Cotidianul spaniol MARCA a notat că desfăşurarea maratonului a fost o "nechibzuinţă a englezilor", dar şi că "ei fac mereu lucrurile diferit şi asta se ştie de secole".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici