Începe US Open 2022, ultimul Mare Şlem al anului. Toţi ochii sunt pe Halep

Luni seară, de la ora 18.00, în România, se dă startul turneului de tenis de la New York.

841 afișări
Imaginea articolului Începe US Open 2022, ultimul Mare Şlem al anului. Toţi ochii sunt pe Halep

Începe US Open 2022, ultimul Mare Şlem al anului. Toţi ochii sunt pe Halep

Revenită în Top 10, Simona Halep, jucătoare de tenis intrată pe mâna lui Patrick Mouratoglou, este printre favoritele la trofeu. De fapt, are a doua şansă la câştigarea titlului (puteţi găsi AICI ponturi la tenis pe meciurile Simonei).

Sportiva din Constanţa, locul 7 WTA, debutează în primul tur în prima zi de concurs, cu Daria Snigur, luni, ora 20.00. Câştigătoare în trecut la Roland Garros şi la Wimbledon, Halep râvneşte la titlu pe cimentul american, unde are o finală disputată. 

US Open 2022 este ediţia în care Serena Williams, 6 titluri la US Open, îşi va lua rămas bun de la sportul alb, care a făcut-o legendară.

Iga, sportiva de bătut 

Iga Swiatek este femeia de bătut la New York. Poloneza, deşi domină tot mai autoritar circuitul, nu a trecut niciodată de turul al patrulea la Flushing Meadows. 

În competiţia masculină, Novak Djokovici nu va lua startut din pricina interdicţiilor legate de vaccin. Nici Roger Federer nu participă, dar din raţiuni sportive. Este însă prezent spaniolul Rafael Nadal, dar nu se poate lăuda cu o formă sportivă prea bună, după succesul de la Paris.

Rusul Daniil Medvedev este deţinătorul titlului, iar „lupii tineri” Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas şi Casper Ruud stau la pândă. Nici Nick Kyrgios, adevărata surpriză de la Wimbledon, nu trebuie neglijat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici