INCIDENT ŞOCANT: Meciul Dinamo Moscova - Zenit a fost suspendat. Portarul echipei pregătite de Dan Petrescu, lovit de o petardă

Meciul dintre echipa Dinamo Moscova, antrenată de Dan Petrescu, şi formaţia Zenit Sankt Petersburg, contând pentru etapa a XVI-a a campioatului Rusiei, a fost suspendat, sâmbătă, după ce portarul gazdelor, Anton Shunin, a fost lovit de o petardă aruncată din tribună. Shunin a fost transportat la spital, el având probleme cu vederea şi auzul.

692 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ŞOCANT: Meciul Dinamo Moscova - Zenit a fost suspendat. Portarul echipei pregătite de Dan Petrescu, lovit de o petardă

Dan Petrescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în minutul 36 al partidei o petardă "l-a lovit pe Shunin sau a căzut lângă el", iar fumul a părut să irite ochii sportivului, informează Ria Novosti.

L'Equipe notează că petarda i-a explodat în faţă lui Shunin.

Arbitrul Alexei Niloaev le-a cerut jucătorilor să plece la vestiare, după o discuţie cu antrenorii ambelor formaţii, iar directorul executiv al Ligii ruse, Sergei Cheban, a anunţat că meciul a fost suspendat.

Portarul Anton Shunin a fost transportat la spital, el având probleme cu vederea şi auzul.

"A căzut ceva, m-am uitat în jos şi apoi petada a explodat în faţa mea. Am probleme cu auzul şi vederea. Merg la spital pentru investigaţii", a anunţat fotbalistul pe contul de Twitter al clubului rus.

Medicul echipei antrenate de Dan Petrescu, Alexander Rezelov, a declarat că Shunin are corneea afectată: "Anton are o arsură la cornee, nu vede bine cu un ochi".

Mijlocaşul Christian Noboa a afirmat că Shunin era "în stare de şoc".

"Terenul de fotbal nu este o zonă de război. Acum Comisia de Disciplină a federaţiei va fi cea care va lua o decizie", a declarat Cheban.

În momentul suspendării partidei, scorul era 1-0 pentru Dinamo Moscova, golul fiind înscris de Vladimir Granat '27.

Adrian Ropotan era rezervă la Dinamo Moscova la acest joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici