Incidente soldate cu 49 de răniţi în Germania, la un turneu de fotbal în sală

Patruzeci şi nouă de persoane, între care şi 11 poliţişti, au fost rănite, vineri seară, în incidentele ce au avut loc la un turneu de fotbal în sală din Hamburg, a anunţat poliţia locală, informează presa germană.

200 afișări

În momentul izbucnirii violenţelor între suporteri, pe teren se disputa un meci între echipele VfB Lübeck - FC St. Pauli. Aproximativ 200 de poliţişti au intervenit, încercând să îi separe pe fani. Iniţial jocul a continuat, dar violenţele au continuat şi în cele din urmă meciul a fost oprit. Poliţia a arestat 72 de persoane.

Organizatorii turneului au decis să anuleze partidele ce erau programate sâmbătă, o premieră în cei 25 de ani de existenţă.

Potrivit poliţiei din Hamburg, 40 de persoane au primit îngrijiri în sala în care se desfăşura turneul, având ochii iritaţi din cauza gazelor lacrimogene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici