Înfrângere pentru HCM Constanţa în al doilea meci din grupele LC, scor 27-37 cu MKB Veszprem

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-27 (19-12), de formaţia ungară MKB Veszprem, în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor, disputat în Sala Polivalentă "Ioan Kunst Ghermănescu".

318 afișări
Imaginea articolului Înfrângere pentru HCM Constanţa în al doilea meci din grupele LC, scor 27-37 cu MKB Veszprem

Înfrângere pentru HCM Constanţa în al doilea meci din grupele LC, scor 27-37 cu MKB Veszprem (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Marcatori:

HCM Constanţa: Simicu - 7, Cutura - 7, Humet - 4, Sabou - 3, Buricea - 2, Criciotoiu - 2, Val - 1, Dragicevici - 1.

MKB Veszprem: Csaszar - 8, Terzici - 6, Sulici - 4, Ugalde - 4, Nagy - 4, T. Ivancsik - 2, Vaquero - 2, G. Ivancsik - 2, Reinaldo - 2, Jamali - 2, Oneto - 1.

Portarul echipei HCM, Ionuţ Rudi Stănescu, a fost eliminat cu cartonaş roşu în prima repriză.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Spectatorii au afişat bannere cu referire la handbalistul român al echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, care a murit în 2009: "Marian, iartă-ne". De asemenea, publicul a scandat în mai multe rânduri numele lui Cozma.

La debutul partidei câţiva fani din galeria echipei HCM au scandat: "Afară afară cu ungurii din ţară", ei renunţând în urma intervenţiei forţelor de ordine.

În primul meci din grupa B, disputat la 27 septembrie, HCM Constanţa a înregistrat tot o înfrângere, scor 31-35, în deplasare, în faţa formaţiei suedeze IK Savehof, scor 35-31.

După înfrângerea de miercuri, HCM Constanţa a coborât de pe locul 4 pe poziţia a 6-a, ultima, în clasamentul grupei B, neavând niciun punct. Echipa Veszprem este lider în grupă, cu 4 puncte, urmată de THW Kiel - 2 puncte, IK Savehof - 2 puncte, Atletico Madrid - 0 puncte şi Celje - 0 puncte, toate patru cu un meci mai puţin.

Programul meciurilor următoare în grupa B, pentru HCM Constanţa:

  • THW Kiel-HCM Constanţa (11 octombrie)

  • HCM Constanţa-Celje (18 octombrie)

  • HCM Constanţa-Atletico Madrid (15 noiembrie)

  • Atletico-HCM Constanţa (25 noiembrie)

  • HCM Constanţa-IK Savehof (29 noiembrie)

  • MKB Veszprem-HCM Constanţa (9 februarie 2013)

  • Celje-HCM Constanţa (16 februarie)

  • HCM Constanţa-THW Kiel (20 februarie)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici