Înotătoarea Libby Trickett se retrage din activitate

Înotătoarea australiană Libby Trickett, cvadruplă campioană olimpică, a anunţat, miercuri, că se retrage din activitate, din cauza unei accidentări la încheietură.

61 afișări
Imaginea articolului Înotătoarea Libby Trickett se retrage din activitate

Înotătoarea Libby Trickett se retrage din activitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prezentă la trei ediţii ale JO (2004, 2008, 2012), Trickett, în vârstă de 28 de ani, a câştigat medalia de aur la ştafeta 4x100 m liber la Londra. Însă de opt luni ea are o ruptură la ligamente, astfel că a decis să se retragă.

"Sunt tristă că părăsesc sportul pe care îl iubesc, dar am amintiri minunate. Sunt împăcată cu decizia mea, sunt pregătită pentru o nouă aventură în viaţa mea", a declarat Trickett.

Australianca a câştigat şapte medalii olimpice individuale, din care una de aur la 100 metri fluture la Beijing-2008, şi 15 medalii mondiale, din care opt de aur.

După retragere, Libby Trickett va începe o carieră în presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici