Inter e investigată pentru „degetul mijlociu al lui Acerbi” şi un telefon dat de suspendatul Inzaghi

  • Internazionale Milano va fi investigată de autorităţi în legătură cu două incidente petrecute în timpul meciului câştigat cu 4-2 în faţa Romei.
  • Sunt incriminate un presupus apel telefonic al antrenorului suspendat Simone Inzaghi şi un gest făcut de fundaşul Acerbi în timpul sărbătoririi golului.
365 afișări
Imaginea articolului Inter e investigată pentru „degetul mijlociu al lui Acerbi” şi un telefon dat de suspendatul Inzaghi

Inzaghi a fost suspendat pentru meciul dintre Inter şi Roma lui Daniele De Rossi, din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Cu toate acestea, fundaşul şi golgheterul Alessandro Bastoni a lăsat să se înţeleagă că Inzaghi a luat legătura cu echipa prin telefon la pauză, ceea ce contravine regulilor din Serie A. Nerazzurri fuseseră conduşi cu 2-1 la pauză.

Ulterior, asistentul lui Inzaghi a încercat să susţină că "un mesaj a fost transmis echipei", dar a insistat că nu a avut loc nicio convorbire video.

Deşi este dificil de controlat, având în vedere dependenţa tot mai mare de telefoane inteligente şi de tehnologie în general, Inter va fi probabil investigată de FIGC pentru presupusa convorbire telefonică, potrivit mai multor surse, inclusiv La Repubblica.

Dacă va fi acuzat, Inzaghi ar putea fi nevoit să urmărească din nou din tribune următorul meci de campionat al lui Inter împotriva Salernitanei, iar clubul ar putea fi amendat.

De asemenea, Acerbi ar putea avea probleme cu FIGC după ce a arătat degetul mijlociu suporterilor Romei atunci când a sărbătorit deschiderea scorului în minutul 17.

Fundaşul central în vârstă de 36 de ani a fost ţinta unor scandări morbide din partea suporterilor gazdelor, care ar fi proferat insulte cu referire la lupta sa cu cancerul testicular din 2013.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici