Internaţionalul galez Ched Evans, condamnat la cinci ani de închisoare pentru viol

Internaţionalul galez Ched Evans a fost condamnat, vineri, la cinci ani de închisoare de către un tribunal din Caernarfon (Ţara Galilor).

147 afișări
Imaginea articolului Internaţionalul galez Ched Evans, condamnat la cinci ani de închisoare pentru viol

Internaţionalul galez Ched Evans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evans, în vârstă de 23 de ani, jucător la Sheffield United, în a treia ligă engleză, a fost găsit vinovat pentru că a abuzat de o tânără de 19 ani, care era "în stare de ebrietate mult prea avansată pentru a consimţi relaţii sexuale".

Faptele s-au desfăşurat într-un hotel din apriliere de Rhyl, în nordul Ţării Galilor, la finalul lunii mai 2011.

Un alt jucător, Clayton McDonald, de la echipa Port Vale (liga a patra), bănuit de aceleaşi fapte, a fost achitat.

Evans a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, dar a subliniat că aceasta a fost de acord.

Selecţionat de 13 ori în echipa Ţării Galilor, Evans a marcat 35 de goluri pentru Sheffield United în acest sezon. El este la Sheffield din 2009, după ce a mai evoluat la Manchester City şi Norwich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici