Internaţionalul român Bogdan Stancu: Obiectivele echipei primează în faţa realizărilor personale

Internaţionalul român Bogdan Stancu, fotbalistul în vârstă de 28 ani al echipei turce Genclerbirligi, a acordat, joi, un interviu site-ului UEFA în care a declarat, că golurile sale de până acum vor fi inutile dacă România nu se va califica în fazele eliminatorii la Campionatul European.

1250 afișări
Imaginea articolului Internaţionalul român Bogdan Stancu: Obiectivele echipei primează în faţa realizărilor personale

Internaţionalul român Bogdan Stancu: Obiectivele echipei primează în faţa realizărilor personale (Imagine:Laurentiu Mich/ Ariva Mediafax Foto)

După ce a marcat din nou, în egalul României cu Elveţia, scor 1-1, tot din penalty, Bogdan Stancu este unul dintre cei trei jucători care ocupă primul loc în topul golgheterilor Campionatului European. Acesta spune, însă, că obiectivele echipei primează în faţa realizărilor personale.

România are nevoie de victorie în ultimul meci din grupa A de la Campionatul European, împotriva Albaniei, pentru a-şi asigura un loc în fazele eliminatorii ale competiţiei din Franţa.

În ediţia de anul acesta a turneului final, pe lângă primele două echipe din grupă, în fazele eliminatorii se califică şi cele mai bune patru echipe care termină pe locul trei în grupă.

"Este frumos să faci parte din istorie, dar statisticile nu contează în momentul în care obiectivele echipei nu sunt îndeplinite. Cunoaştem valoarea Albaniei, ştim că sunt bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Din acest punct de vedere, trebuie să jucăm deştept împotriva lor pentru că altfel vom avea probleme să obţinem calificarea în şaisprezecimi", a spus Stancu, citat de site-ul UEFA.

Meciul România - Albania se va disputa duminică, 19 iunie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici