Internazionale Milano conduce în clasamentul IFFHS pe luna septembrie

Echipa italiană Internazionale Milano continuă să se afle pe prima poziţie, cu 300 de puncte, în clasamentul stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi în luna septembrie.

20 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano conduce în clasamentul IFFHS pe luna septembrie

Internazionale Milano conduce în clasamentul IFFHS pe luna septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe poziţia secundă se află spaniolii de la FC Barcelona, cu 279 de puncte, iar pe locul trei se situează nemţii de la Bayern Munchen (260 de puncte).

Poziţia a patra este ocupată de englezii de la Chelsea Londra, cu 232 de puncte, în timp ce pe cinci şi pe şase se află Estudiantes La Plata (Argentina), cu 231 de puncte, şi FC Liverpool (Anglia), cu 227 de puncte.

Locul şapte a revenit spaniolilor de la Atletico Madrid, cu 224 de puncte, urmaţi de Anderlecht Bruxelles (Belgia) şi Internacional Porto Alegre (Brazilia), ambele cu câte 221 de puncte.

Poziţia a zecea este ocupată de italienii de la AS Roma, cu 216 puncte.

Formaţia spaniolă Real Madrid a fost desemnată echipa lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici