Internazionale Milano i-a achiziţionat pe Adem Ljajici, Felipe Melo şi Alex Telles

Oficialii clubului Internazionale Milano i-au achiziţionat, luni, pe jucătorii Adem Ljajici (AS Roma), Felipe Melo şi Alex Telles (ambii Galatasaray Istanbul), a anunţat site-ul oficial al UEFA.

98 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano i-a achiziţionat pe Adem Ljajici, Felipe Melo şi Alex Telles

Internazionale Milano i-a achiziţionat pe Adem Ljajici, Felipe Melo şi Alex Telles (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Atacantul sârb Adem Ljajici, în vârstă de 24 de ani, a fost adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului pentru două milioane de euro. Inter Milano va avea drept de cumpărare definitivă în vara viitoare pentru nouă milioane de euro.

Mijlocaşul brazilian Felipe Melo, în vârstă de 32 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Flamengo, Cruzeiro, Gremio Porto Alegre, Real Mallorca, Racing Santander, Almeria, AC Fiorentina şi Juventus Torino.

Fundaşul stânga Alex Telles, în vârstă de 22 de ani, a fost adus tot sub formă de împrumut până la vară cu drept de cumpărare definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici