INTERVIU: Elisei: Mă simt în stare să joc în finala Ligii Campionilor

Extrema stângă a echipei naţionale şi a formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Valentina Ardean Elisei, a declarat vineri, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că simte că poate evolua în finala Ligii Campionilor la handbal, dar că până atunci trebuie să adune cât mai multe meciuri.

56 afișări
Imaginea articolului INTERVIU: Elisei: Mă simt în stare să joc în finala Ligii Campionilor

INTERVIU: Elisei: Mă simt în stare să joc în finala Ligii Campionilor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Valentina Ardean Elisei a revenit pe teren după aproape şase luni de la ruptura de ligamente, în meciul câştigat, joi, în deplasare, cu CSM Cetate Deva.

Momentul de maxim interes al partidei s-a petrecut în minutul 17 atunci când antrenorul Oltchimului, Radu Voina, a decis să o introducă în teren şi pe extrema stângă Valentina Ardean Elisei, care, un minut mai târziu, a reuşit un gol din aruncare de la 7 metri. Ea a jucat până în minutul 42, reuşind încă un gol din acţiune. Handbalista a bifat astfel primul joc oficial pentru Vâlcea după o pauză de aproape şase luni, mai precis 171 de zile, cauzată de o accidentare la ligamentele încrucişate ale piciorului drept, o operaţie în Belgia, urmată de o perioadă de recuperare de cinci luni.

Ardean Elisei s-a accidentat în 1 noiembrie, în prima repriză a meciului din grupa C a Ligii Campionilor, cu rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, câştigat de Oltchim, cu 31-27.

Redăm în continuare interviul acordat de Valentina Ardean Elisei corespondentului MEDIAFAX:

Reporter: Felicitări pentru revenire, Valentina. Cum te simţi?

Valentina Elisei: Sunt bine şi foarte bucuroasă că am revenit pe teren.

Reporter: Cum a fost revenirea?

Valentina Elisei: Foarte emoţionantă mai ales că s-a întâmplat în faţa publicului din Deva care are un loc special în sufletul meu. Aştept de mult acest moment.

Reporter: Ce ţi-a spus antrenorul Radu Voina înainte de a te trimite pe teren?

Valentina Elisei: Să fiu calmă, să nu mă grăbesc şi să nu forţez.

Reporter: Vei juca în finala Ligii Campionilor?

Valentina Elisei: Eu sper că da. Mă simt în stare să joc în finală, însă este foarte important ca până atunci să strâng cât mai multe meciuri în picioare. Eu am crezut mereu în colegele mele că îmi vor îndeplini acest vis de a juca în finala Ligii Campionilor acum, împreună cu ele vreau să câştigăm trofeul.

După meciul jucat joi la Deva, Oltchim se deplasează la Zalău, unde sâmbătă va întâlni echipa fostului său antrenor, Gheorghe Tadici, în meci contând pentru etapa a XXIV-a. Periplul campioanelor va continua cu meciul de luni, de la Baia Mare, în compania HCM Ştiinţa, în devans la etapa a XXV-a, după care se vor întoarce la Râmnicu Vâlcea, pentru a disputa, în 29 aprilie, partida cu Rapid Bucureşti, din etapa a XXIV-a intermediară.

Înaintea acestor partide, Oltchim are 44 de puncte în clasament şi este matematic, campioana sezonului 2009-2010.

Partida tur va avea loc în 8 mai, de la ora 17.15 (ora României), iar cea retur, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

Pentru partida retur, care se va juca la Bucureşti cu trofeul Ligii Campionilor pe masă, clubul Oltchim nu a anunţat încă oficial când se vor pune în vânzare biletele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici