Ioan Andone: Normal că o să rupem contractul

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, că a discutat cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi că va rupe contractul pe care îl avea cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

240 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Normal că o să rupem contractul

Ioan Andone: Normal că o să rupem contractul (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am venit puţin pe la club, am puţine probleme şi o să văd ce o să fac în zilele următoare. Normal, o să rupem contractul. Acum, să vedem ce o să se întâmple. Nu are rost, nu mai comentăm. Am vorbit aseară cu Borcea şi o să vorbesc şi cu domnul Badea diseară şi vedem", a spus Andone la sediul clubului.

El a mai spus că numirea lui Liviu Ciobotariu în funcţia de antrenor principal al echipei este o alegere "execlentă".

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, declarase, luni, la reunirea lotului echipei, că antrenorul formaţiei bucureştene este Liviu Ciobotariu, care se poate afla în această funcţie ca interimar sau definitiv, însă a precizat că a discutat cu Ioan Andone şi îl aşteaptă totuşi pe acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici