Ioan Becali despre plecarea lui Hagi de la Galatasaray: A fost o despărţire aproape de lacrimi

Fostul agent FIFA Ioan Becali, care vineri a fost la Istanbul pentru a negocia rezilierea contractului dintre antrenorul Gheorghe Hagi şi Galatasaray, a declarat că despărţirea dintre cele două părţi a fost emoţionantă.

38 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali despre plecarea lui Hagi de la Galatasaray: A fost o despărţire aproape de lacrimi

Ioan Becali despre plecarea lui Hagi de la Galatasaray: A fost o despărţire aproape de lacrimi (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"A fost o despărţire puţin aproape de lacrimi din partea lui Galatasaray şi a lui Hagi. Preşedintele a zis că el va rămâne inimile lor. A fost o despărţire între gentlemani, aşa cum au fost şi Hagi şi Galatasaray. A fost o despărţire în termeni amiabili şi civilizaţi. Hagi era supărat, pentru că s-a despărţit de o echipă pe care a ales să o pregătească cu sufletul", a spus Becali, la Gsp tv.

Ioan Becali este convins că Gheorghe Hagi va activa în continuare în fotbal. "Pentru Hagi, fotbalul este viaţa lui. Va rămâne în fotbal, dar nu ştiu în ce meserie", a completat Becali.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu antrenorul român.

Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Galatasaray la 21 octombrie 2010. Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a Galatei, în cel de-al doilea mandat al său la echipa turcă, a fost în deplasare, cu Fenerbahce, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0, la 24 octombrie. Ultimul meci a fost în faţa aceleiaşi formaţii, scor 1-2, pe Turk Telekom Arena, la 19 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici