Ioan Becali: Mutu la Manchester City? Este posibil

Impresarul Ioan Becali a declarat, miercuri, pentru Sky Sport 24, că nu exclude posibilitatea ca atacantul român al formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, să fie transferat în această iarnă la gruparea Manchester City, informează Corriere dello Sport.

19 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Mutu la Manchester City? Este posibil

Ioan Becali: Nu e exclus ca Mutu să fie transferat în această iarnă la Manchester City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În urmă cu şapte ani, în ultima zi de mercato l-am transferat pe Mutu de la Hellas Verona la Parma. Mutu la Manchester City? Este posibil, în ultimele zile de mercato se poate întâmpla orice. Mancini (n.r. - Roberto Mancini - antrenor la Manchester City) l-a apreciat întotdeauna pe Mutu şi este normal ca gruparea engleză să se gândească la Adrian dacă vrea să-şi întărească atacul. Nu am fost contactat de nimeni, dar în ultima săptămână de mercato voi fi la Milano şi voi vorbi cu Pantaleo Corvino (n.r. - director sportiv la Fiorentina), probabil chiar despre o prelungire a contractului. Adrian vrea să rămână la Florenţa, dar trebuie să vrea şi clubul", a spus Becali.

Impresarul a adăugat că, în cazul în care Mutu nu va primi nicio ofertă interesantă, atunci el va negocia cu oficialii grupării Fiorentina o prelungire cu doi ani a contractului său şi o creştere a salariului. Ioan Becali a estimat că Mutu ar putea fi transferat în schimbul unei sume situate între 8 şi 10 milioane de euro.

La începutul lunii ianuarie, impresarul Victor Becali a declarat că Adrian Mutu nu va pleca în această iarnă de la echipa AC Fiorentina, după ce presa internaţională a anunţat că Mutu este dorit în Anglia (Manchester City sau West Ham United), în Rusia (Zenit Sankt Petersburg), dar şi de tehnicianul Cosmin Olăroiu la echipa sa, Al-Saad, din Qatar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici