Ioan Gavrilescu: E nepermis ce s-a întâmplat!

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, după meciul pierdut de campioana României în deplasarea de la Itxako (25-26), că este nepermis ca echipa să piardă astfel, după ce a condus cu 6 goluri în repriza secundă.

41 afișări
Imaginea articolului Ioan Gavrilescu: E nepermis ce s-a întâmplat!

Ioan Gavrilescu: E nepermis ce s-a întâmplat! (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă a fost greu, dar ştiu sigur că e nepermis să se piardă aşa un meci. Eu nu-mi amintesc să fi avut noi vreun meci în care să conducem cu 5-6 goluri în ultimul sfert de oră şi să pierdem. Credeam că batem la 10 goluri, când am văzut că facem scor. Nu am înţeles nimic din ce s-a întâmplat, nu am o explicaţie, dar când ai condus cu 6 goluri, e nepermis să pierzi aşa. Poate e prea multă experienţă la mijloc şi sper să n-am dreptatate, dar această înfrângere ne-ar putea costa calificarea în semifinale. Au fost şi ratări incredibile pe final şi variante, pe care nu le-am înţeles. Repet: nu mai pot spune nimic! Poate mâne voi fi lucid şi voi înţelege mai bine, dar acum sunt foarte afectat", a declarat Ioan Gavrilescu, pentru MEDIAFAX.

Oltchim a evoluat sâmbătă, în deplasare, cu Itxako Reyno De Navarra, pierzând cu 25-26, după ce în minutul 43 conducea cu 6 goluri (14-20). Campioana României rămâne astfel cu doar două puncte în clasament, obţinute în victoria din prima etapă, cu Buducnost Podgorica (21-20).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici