Ioan Neculaie: Răzvan Lucescu a ajuns acolo unde merită să fie

Patronul grupării FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că numirea lui Răzvan Lucesu la cârma echipei naţionale a României este cea mai bună alegere.

2 afișări

"Răzvan Lucescu a ajuns acolo unde merită să fie. Este, după părerea mea, cel mai valoros antrenor şi cred că îl va întrece pe tatăl său. Sunt fericit că am avut şansa de a colabora cu el şi că de aici, de la Braşov, pleacă direct la naţională. Este o mândrie pentru toţi braşovenii că el s-a aflat la cârma formaţiei noastre. Este un băiat extrem de muncitor şi serios şi sunt convins că va face treabă bună la naţională. Nu se pune problema să nu îl lăsăm să plece. Ar fi chiar culmea. Dar, oricum, va rămâne la echipă până la vară şi sunt sigur că îşi va face treaba la fel de bine ca şi până acum", a spus Ioan Neculaie.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Răzvan Lucescu îl va înlocui la conducerea tehnică a echipei naţionale pe Victor Piţurcă. FRF a decis să-i propună lui Piţurcă rezilierea contractului de selecţioner după ce echipa naţională a ratat aproape toate şansele de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici