Ioan Niculae: Fotbaliştii au intrat pe teren cu chiloţeii în vine

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi-a criticat, duminică seară, jucătorii şi antrenorii după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 0-1, şi a spus că "fotbaliştii au intrat pe teren cu chiloţeii în vine".

341 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Fotbaliştii au intrat pe teren cu chiloţeii în vine

Ioan Niculae: Fotbaliştii au intrat pe teren cu chiloţeii în vine

"Nu sunt supărat, dar nici nu mă simt bine. Felicitări echipei Dinamo pentru modul în care a evoluat. Nu am ce alibiuri să găsesc, gazonul e prost, însă şi ei au jucat pe aceeaşi suprafaţă. Sunt dezamăgit de echipa mea, astăzi au trădat fotbalul. Atât jucătorii, cât şi antrenorii au fost pe altă lume. Tembo avea nevoie de o pernă, atât de obosit era. Fotbaliştii au intrat pe teren cu chiloţeii în vine, iar staful tehnic nu a făcut nicio schimbare, deşi se impunea. Dacă vom juca aşa, vom pierde calificarea în Europa. E o mare dezamăgire. Nu voi lua nicio măsură, însă toţi trebuie să se trezească repede. Toate meciurile din 2013 au fost extrem de slabe", a afirmat Niculae.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexe, în minutul 23, cu un şut din întoarcere de la 10 metri, după o centrare din partea stângă a lui Curtean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici