Ioan Sdrobiş este noul antrenor al Farului Constanţa

Patronul echipei Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că noul antrenor al formaţiei va fi Ioan Sdrobiş, care va semna contractul în perioada următoare.

33 afișări
Imaginea articolului Ioan Sdrobiş este noul antrenor al Farului Constanţa

Ioan Sdrobiş este noul antrenor al Farului Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat cu Ioan Sdrobiş şi am ajuns la o înţelegere, iar în perioada imediat următoare va fi semnat şi contractul. Obiectivul va fi formarea unei echipe competitive. Antrenorul va veni la Constanţa şi cu unii jucători, el va fi cel care se va ocupa de transferuri şi de formarea lotului cu care vom aborda noul sezon", a spus Giani Nedelcu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Printre numele de jucători vehiculate că ar urma să joace la Farul se află şi cele ale lui Cristian Constantin (Poli Iaşi) şi Cristian Hăisan (FC Vaslui).

În ce priveşte funcţia de preşedinte, aceasta va fi ocupată de impresarul Relu Damian, fostul conducător al formaţiei FCM Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici