Ion Gheorghe a înregistrat o premieră, după golul marcat în Supercupa României

„Cred că e primul gol pe care l-am marcat cu capul. Am lucrat la antrenamente centrări şi mă bucur că am fost la locul potrivit”, spune Ion Gheorghe, fotbalistul care a marcat în partida Farul Constanţa-Sepsi Sf. Gheorghe.

493 afișări
Imaginea articolului Ion Gheorghe a înregistrat o premieră, după golul marcat în Supercupa României

Ion Gheorghe a înregistrat o premieră, după golul marcat în Supercupa României

Mijlocaşul ofensiv l-a învins pe Aioani din lovitură de cap, în minutul 47, iar la flash-interviul de după meci a recunoscut că nu-şi aduce aminte să fi marcat un alt gol în această manieră.

„Am făcut ce am pregătit la antrenament şi ne bucurăm că am păstrat şi Cupa şi Supercupa la Sfântu Gheorghe. Uşor-uşor începem, acesta e idealul clubului, vom vedea pe parcurs unde vom ajunge. Cred că e primul gol pe care l-am marcat cu capul. Am lucrat la antrenamente centrări şi mă bucur că am fost la locul potrivit. E clar că nu suntem la 100% din ce poate echipa, dar pe parcurs ajungem şi acolo. Pentru mine, e mai uşor cu Ciobotariu, pentru că l-am mai avut antrenor. Ştie să facă atmosferă şi vedeţi şi voi că încă vin trofee aici", a spus, potrivit Digisport, Ion Gheorghe (23 de ani).

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a câştigat sâmbătă seara Supercupa României, în partida cu Farul Constanţa, cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Ion Gheorghe în minutul 47.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici