Ionel Dănciulescu: E o mare onoare să fii căpitan la Dinamo

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la cantonamentul din Turcia, că este o mare onoare să fii căpitan la această formaţie, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

56 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu: E o mare onoare să fii căpitan la Dinamo

Ionel Dănciulescu: E o mare onoare să fii căpitan la Dinamo (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Căpitanul de echipă va fi desemnat de nea Ando. Nu e important cine va fi căpitan, important este ca lucrurile să meargă bine pentru echipă. E o mare onoare să fii căpitan la Dinamo, însă toţi trebuie să fim preocupaţi să ajutăm echipa. La Dinamo au rămas jucătorii care îşi doresc cu adevărat să joace pentru această echipă, care sunt ataşaţi de aceste culori. Nu vreau să fiu înţeles greşit! Celor care au plecat în această iarnă le era greu să mai joace la Dinamo din diferite motive. Chiar dacă au plecat jucători valoroşi, am mare încredere în lotul actual. Cu noi, cei 6-7 jucători experimentaţi, cu acest val de fotbalişti tineri foarte talentaţi, sunt convins că lucrurile vor merge bine în returul campionatului", a spus Dănciulescu.

Atacantul dinamovist a afirmat că nu s-a gândit niciodată să plece de la gruparea "alb-roşie". "Nu m-am gândit niciodată la plecare, am venit cu gândul să-mi închei cariera la Dinamo şi aşa gândesc în continuare. Nu-mi plac lucrurile neterminate, nu-mi place să fug din faţa greului! Acum nu este o situaţie plăcută pentru noi, ne aflăm pe locul 6 în clasament. Nimeni nu-ţi garantează postul de titular la Dinamo. Dacă eu sunt Dănciulescu nu înseamnă că sunt titular incontestabil. Trebuie să demonstrez pe teren că merit tricoul lui Dinamo", a afirmat Dănciulescu.

Echipa Dinamo Bucureşti efectuează un stagiu de pregătire în Turcia, în perioada 18 ianuarie - 10 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici