Ionel Ganea, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Ionel Ganea este noul antrenor al celor de la ASA Târgu-Mureş. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă pe site-ul oficial al grupării ardelene.

229 afișări
Imaginea articolului Ionel Ganea, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Ionel Ganea, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş (Imagine: RAZVAN LUPICA / MEDIAFAX FOTO)

"Ionel Ganea a condus în această dimineaţă prima şedinţă de pregătire în calitate de antrenor principal al formaţiei ASA Tîrgu-Mureş. În vârstă de 43 de ani, Ganea se va afla pe banca roş-albaştrilor începând cu partida de luni, de la Iaşi, din etapa a VII-a a play-out-ului Ligii 1. Din staff-ul tehnic vor mai face parte Emil Szolomajer, Carol Fekete şi Darius Miclea. Noul antrenor principal va fi prezentat oficial, mâine, în cadrul unei conferinţe de presă", se arată în comunicatul celor de la ASA.

Ionel Ganea devine astfel cel de-al cincilea antrenor al echipei din Târgu-Mureş în acest sezon. Ardelenii au început sezonul cu Dario Bonetti pe bancă, au urmat apoi Dan Alexa, Ilie Stan şi Ionuţ Chirilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici