Ionuţ Bâlbă şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani şi va semna cu FC Braşov

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, luni seară, într-o emisiune televizată, că atacantul Ionuţ Bâlbă şi-a reziliat contractul cu gruparea moldavă şi va semna cu FC Braşov.

187 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Bâlbă şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani şi va semna cu FC Braşov

Ionuţ Bâlbă şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani şi va semna cu FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În urmă cu două săptămâni, când a venit la noi, i-am spus lui Ionuţ Bâlbă că în cazul în care va avea vreo ofertă din străinătate sau din Liga I, îl vom lăsa să plece. În aceste condiţii, noi am reziliat astăzi (n.r. - luni) înţelegerea cu el şi va semna cu FC Braşov. Mă bucur că a înscris măcar un gol la noi şi sper să facă o figură frumoasă la Braşov. Nu puteam să-l ţin pe jucător dacă lui îi era gândul la o altă echipă", a spus Şfaiţer, la TVR Iaşi.

Ionuţ Bâlbă s-a transferat la FC Botoşani în urmă cu două săptămâni, din postura de jucător liber de contract, după ce clubul Poli Iaşi a intrat în insolvenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici