Ionuţ Chirilă: Echipa Concordia a fost ca un aisberg pentru "Titanicul" Botoşani

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ionuţ Chirilă, a declarat că gruparea sa a fost ca un aisberg pentru "Titanicul" Botoşani, la meciul câştigat, duminică, în faţa formaţiei pregătite de Cristian Popovici, scor 2-0, transmite corespondentul MEDIAFAX.

70 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Chirilă: Echipa Concordia a fost ca un aisberg pentru "Titanicul" Botoşani

Ionuţ Chirilă (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"A fost un joc cu o încărcătură deosebită în jurul acestui meci. Gazdele au făcut orice ca să câştige acest meci. Le-am spus jucătorilor că Botoşaniul va fi Titanicul, dar trebuie să se izbească de aisbergul care vom fi noi. Ştiam că vor fi determinaţi. Dar mai ştiam că suntem superiori ca organizare a jocului, ca circulaţie a balonului şi am demonstrat acest lucru pe teren", a spus Ionuţ Chirilă.

Tehnicianul formaţiei ilfovene a mai precizat că este convins că FC Botoşani va reuşi să iasă din pasa proastă: "Am ţinut să evidenţiez eforturile care s-au făcut la Botoşani şi fac apel la suporterii formaţiei locale să fie alături de echipă în aceste momente dificile. Fotbalul este până la urmă una dintre puţinele bucurii ale românilor şi de aceea trebuie cu toţii să fie alături de echipă. Sunt convins că Botoşaniul va reuşi să iasă din această pasă neagră. Am ţinut să-l felicit personal pe Cornel Şfaiţer pentru tot ceea ce a făcut aici, la Botoşani".

Formaţia Concordia Chiajna a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Welington '58 şi Roşu '78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici