Ionuţ Lupescu: Apărarea a făcut o singură greşeală, păcat că am ratat startul

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, după remiza selecţionatei României cu Albania, scor 1-1, că apărarea formaţiei noastre a făcut o singură greşeală în acest meci şi este păcat că am ratat startul în preliminariile Euro-2012.

14 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Lupescu: Apărarea a făcut o singură greşeală, păcat că am ratat startul

Ionuţ Lupescu: Apărarea a făcut o singură greşeală, păcat că am ratat startul (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am avut 1-0, dar din păcate am luat gol din fază fixă şi nu am reuşit să menţinem acest rezultat. A fost şi ghinion, după părerea mea. Din punct de vedere al angajamentului, băieţii s-au comportat bine. Şi apărarea a mers bine, a fost o singură greşeală. În atac, pe benzile laterale am fi putut face mai mult. Avem câţiva jucători tineri care au nevoie de încredere, de timp, dar timp nu avem. Este o grupă extrem de echilibrată şi se vor pierde multe puncte, dar e păcat că am ratat startul", a spus Lupescu.

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici