Ionuţ Negoiţă: Le-am promis jucătorilor că vor avea până la sfârşitul săptămânii salariile la zi

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că le-a promis fotbaliştilor că până la finalul săptămânii le va plăti salariile pe luna februarie.

214 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă: Le-am promis jucătorilor că vor avea până la sfârşitul săptămânii salariile la zi

Ionuţ Negoiţă: Le-am promis jucătorilor că vor avea până la sfârşitul săptămânii salariile la zi

"Un meci extrem de important din toate punctele de vedere. E un nou început pentru Dinamo şi jucătorii au arătat o altă încredere. Vreau să felicit antrenorul, galeria şi jucătorii, a fost un meci deosebit. Pe cât posibil, Dinamo va juca pe Arena Naţională şi sper să avem suporteri în număr cât mai mare. Nu pot decât să mă bucur că ei cred în proiectul meu, în posibilitatea ca Dinamo să aibă un viitor mai bun. Un club fără suporteri nu are nici măcar pe jumătate din farmec.

Le-am promis jucătorilor la final că vor avea până la sfârşitul săptămânii salariile plătite pe luna februarie. Suntem prima echipă cu salariile plătite la zi. Le-am propus să vină până miercuri cu o formulă de acordare a unei prime pentru următoarele trei meciuri. Vreau să le asigur tot suportul, iar ei să joace aşa cum au făcut-o astăzi, cu aceeaşi determinare şi dăruire. Ăsta înseamnă fotbal adevărat. E normal ca jucătorii să-şi primească banii, fiecare are nevoi, nu e nimic ieşit din comun", a spus Negoiţă.

Oficialul dinamovist a afirmat că fundaşul italian Erminio Rullo, care a fost în probe la Dinamo, este un jucător "umflat". "Aş vrea să lămuresc un aspect care a fost în neregulă. Îmi doresc ca oamenii de la Dinamo să-şi vadă de treburile lor şi fiecare să-şi respecte funcţia. Acest italian (n.r. - Erminio Rullo) s-a vorbit că vine doar pentru două luni cu salariu între 3.000 şi 5.000 şi am fost de acord să vină în probe. Are 29 de ani, a fost umflat, nu a mai jucat ultimul an deloc şi în 12 ani a evoluat mai mult în Serie B. Cine l-a scos pe tarabă şi a vrut să-l vândă...nu vreau să mai comentez.

Nu ştiu cine i-a promis mai mult, eu eram convins să-l iau în condiţiile expuse. Nu vreau să mai luăm jucători la Dinamo că zice unul şi altul. Va fi un comitet care va evalua fiecare jucător. Avem mulţi jucători care primesc sume mari şi nu joacă. Cine i-a adus pe acei jucători? Eu? Ce facem, aducem alţi jucători să-i ţinem rezervă şi să-i plătim? Nu se poate să fii mulţumit de un jucător în jumătate de meci amical. Eu am spus să-l aducă două luni să-l vedem. A zis că pe un an şi două luni. Nu vreau să mai lucrăm aşa după ureche", a precizat Negoiţă.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexe, în minutul 23, cu un şut din întoarcere de la 10 metri, după o centrare din partea stângă a lui Curtean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici