Ionuţ Negoiţă: Sunt mulţumit de acest an, suntem în grafic

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, joi, că este mulţumit de parcursul echipei în acest an şi de locul cinci ocupat în clasamentul Ligii I, după 19 etape, precizând că jucătorii au avut parte şi de o primă de sărbători.

80 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă: Sunt mulţumit de acest an, suntem în grafic

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Gabriel Fluierariu / Mediafax Foto)

"Eu sunt foarte mulţumit de acest an, de ceea ce îmi doream să se întâmple, un obiectiv realist. Faţă de locul şapte anul trecut, locul cinci acum este deja mai bine, cu două locuri în plus. Am făcut între timp şi reconstrucţia, dar acest proces va mai dura. Suntem în grafic, suntem mulţumiţi. Şi returul va fi o surpriză plăcută pentru noi şi neplăcută pentru alţii. Căutăm jucători împreună, pe unii i-am şi găsit. Căutăm soluţii pentru a îmbunătăţi calitatea echipei, pentru a avea un nivel uniform şi cât mai ridicat pe toate posturile. Îi doresc să abordăm returul cu o echipă mult mai puternică decât în tur", a spus Negoiţă.

Acţionarul dinamovist a precizat că prima jucătorilor nu a fost de 3.000 de euro cât le promisese dacă obţin 15 puncte în ultimele cinci meciuri, echipa remizând, 1-1 cu FC Vaslui, în etapa a XIX-a: "A venit deja Moşul şi la jucători. Cu prime, cu salarii, ei sunt asiguraţi. Au luat şi o primă, nu chiar de 3.000 de euro, dar eu zic că e bună".

Referitor la partida Steaua - Astra Giurigiu, Negoiţă a spus că şi-ar fi dorit să câştige formaţia pregătită de Daniel Isăilă. "Am văzut o parte din meciul de aseară, mi-aş fi dorit să câştige Astra. Cred că mai este mult până la final, mai sunt multe etape, şi e prematur să avem o poziţie în ceea ce priveşte câştigătoarea titlului. Din păcate toate golurile au fost primite pe greşeli de apărare. Aici noi stăm bine, practic în ultimele cinci jocuri nu am luat niciun gol pe greşeală de apărare. Avem oameni de bază cu care ne mândrim", a mai spus Negoiţă.

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, le-a oferit cadouri, în cadrul unei serbări de Crăciun organizate, joi, la RIN Grand Hotel, copiilor din Centrul de primire minori nr. 3 Pinochio.

"Sunt emoţionat şi fericit, în acelaşi timp, pentru că am reuşit şi în acest an să aduc zâmbetul pe chipurile unor copii pe care soarta nu i-a răsfăţat. Crăciunul poate fi pentru aceşti copii unul dintre puţinele momente cu adevărat frumoase. De aceea, mă bucur că pot să îi ajut şi să le înseninez sărbătorile micuţilor. Acest eveniment face parte dintr-o serie de acţiuni caritabile începută în anii trecuţi, de care mă ocup şi mă voi ocupa intens în continuare. M-am implicat chiar de la începutul activităţii Fundaţiei în diverse proiecte umanitare prin care doresc să fiu mai aproape de copiii cu potenţial şi de cei aflaţi în nevoie" a declarat Ionuţ Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici