Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli Timişoara: Este o victorie meritată

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat vineri seară, la finalul partidei câştigate în deplasare, în faţa formaţiei CSM Poli Iaşi, scor 1-0 (0-0), că a obţinut o victorie meritată, ce putea fi la o diferenţă mai mare de scor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

336 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli Timişoara: Este o victorie meritată

Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli Timişoara: Este o victorie meritată

„Am jucat bine în seara asta şi după 1-0 puteam câştiga la scor. Este o victorie meritată. Încăpăţânarea unor jucători, cum este Bărbuţ, a făcut ca scorul să nu fie mai mare. Echipa a respectat sarcinile tactice foarte bine. Mă aşteptam să câştigăm deoarece noi am jucat bine în alte deplasări, dar am pierdut fie din penalty, fie foarte greu. Cred că am demonstrat astăzi că nu suntem chiar cei mai slabi. Dacă vom primi înapoi cele opt puncte de la TAS, poate am avea vreo şansă să scăpăm de la retrogradare“, a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei timişorene a mai precizat că familia i-a cerut să plece indiferent de rezultat, pentru că a fost umilit: „Soţia şi fiica mi-au cerut să renunţ după acest joc indiferent de rezultat. Am fost umilit de apariţiile prin presă a unor lucruri ce nu trebuiau să apară. Una am stabilit cu conducerea clubului şi văd că altceva se face. Au fost lucruri care m-au durut. Trebuie să port o discuţie cu domnul primar Robu, cu domnul preşedinte Drăgoi, să vedem ce se vrea pe viitor. Nu mi-a plăcut atmosfera creată înainte de acest joc. Am uitat de toate în această seară, când am fost aclamat de ieşeni şi înainte şi după meci. Nu cred că mai este vreun antrenor să fie atât de iubit. E de istoria fotbalului. Cred că Iaşul este prima mea casă!“

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici