Ionuţ Popa nu mai este antrenorul echipei CS Mioveni

Tehnicianul Ionuţ Popa şi conducătorii grupării CS Mioveni au încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea, după ce în primele patru etape echipa a înregistrat numai înfrângeri şi nu a marcat vreun gol.

124 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa nu mai este antrenorul echipei CS Mioveni

Ionuţ Popa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

CS Mioveni are programat, de la ora 17.00, un antrenament, la care va fi prezentat şi noul antrenor al echipei, cel mai probabil acesta urmând să fie Ilie Stan.

Ionuţ Popa a antrenat formaţia CS Mioveni din turul sezonului trecut, când echipa se afla în Liga a II-a. Acesta a avut ca obiectiv promovarea în Liga I, reuşită deşi echipa s-a clasat pe locul al treilea, dar, pentru că FC Bihor nu a obţinut licenţa pentru Liga I, a promovat în primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici