Iordache, Bulimar, Berbecar, Muntean şi Koczi, în finale la Cupa Mondială

Sportivii Larisa Iordache, Diana Bulimar, Marius Berbecar, Andrei Muntean şi Flavius Koczi s-au calificat, miercuri, în finale pe aparate la Cupa Mondială de gimnastică de la Doha (Qatar), informează site-ul oficial al competiţiei.

149 afișări
Imaginea articolului Iordache, Bulimar, Berbecar, Muntean şi Koczi, în finale la Cupa Mondială

Iordache, Bulimar, Berbecar, Muntean şi Koczi, în finale la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Larisa Iordache a terminat pe primul loc calificările la sol şi a fost a doua la bârnă, în timp ce Diana Bulimar s-a calificat cu a doua performanţă în finala de la sol şi cu a opta în cea de la bârnă.

Marius Daniel Berbecar a fost primul în calificări la paralele, în timp ce Andrei Vasile Muntean s-a calificat şi el în finală la paralele cu a şaptea performanţă. Flavius Koczi a prins finala la sărituri cu a cincea performanţă, în timp ce Muntean a încheiat pe locul 10 calificările acestei probe şi va fi rezervă.

Larisa Iordache se mai află în finală la sărituri şi paralele, în timp ce Diana Bulimar este şi ea în finala de la paralele.

Sportivul Andrei Vasile Muntean s-a calificat şi în finală la inele, iar Flavius Koczi va concura în finală la sol şi cal cu mânere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici