Iordănescu: Mai sunt nişte lucruri de pus la punct pentru semnarea noului contract cu FRF

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, sâmbătă, că mai sunt "nişte lucruri" de pus la punct pentru semnarea noului contract cu FRF, informează dolce-sport.ro.

1294 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Mai sunt nişte lucruri de pus la punct pentru semnarea noului contract cu FRF

Anghel Iordănescu (Imagine: Robert Frunzescu/Mediafax Foto)

"Cred că va trebui să mai aşteptaţi, mai sunt nişte lucruri de pus la punct pentru semnarea noului contract. Probabil într-o perioadă relativ scurtă se va şti exact situaţia. Nu uitaţi, una este ce doreşte domnul preşedinte, alta este ce va vota Comitetul Executiv", a spus Iordănescu.

Anghel Iordănescu a menţionat că echipa naţională ar trebui să joace şase partide amicale până la Campionatul European. "I-am spus domnului Burleanu că naţionala ar avea nevoie de şase meciuri de pregătire până la startul Campionatului European. Dacă mă întrebaţi adversarii, am spus că îmi doresc cele mai bune cinci - şase echipe din Europa. Am specificat Germania, Anglia, Spania, Portugalia... iar cu Italia deja s-a rezolvat", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici