Iran - Emiratele Arabe Unite, scor 1-0, în grupa C de la Cupa Asiei

Echipa naţională a Iranului a învins, luni, la Brisbane, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Emiratelor Arabe Unite, în ultima etapă a grupei C de la Cupa Asiei şi a terminat pe primul loc, informează site-ul oficial al competiţiei.

126 afișări
Imaginea articolului Iran - Emiratele Arabe Unite, scor 1-0, în grupa C de la Cupa Asiei

Iran - Emiratele Arabe Unite, scor 1-0, în grupa C de la Cupa Asiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Reza Ghoochannejhad, în minutul 90+1.

În celălalt meci al grupei C, selecţionata Bahrainului a învins, la Sydney, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Qatarului. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sayed Dhiya, în minutele 35 şi 82, în timp ce pentru învinşi a înscris Hassan Al Haidos, în minutul 68.

Clasamentul final al grupei C este următorul: 1. Iran - 9 puncte, 2. Emiratele Arabe Unite - 6 puncte, 3. Bahrain - 3 puncte, 4. Qatar - 0 puncte.

Marţi, de la ora 11.00, se vor disputa partidele din ultima etapă a grupei D: Japonia - Iordania şi Irak - Palestina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici