IRB Nations Cup se va desfăşura din nou la Bucureşti, în luna iunie

International Rugby Board şi Federaţia Română de Rugby vor organiza, în luna iunie, turneul IRB Nations Cup, meciurile urmând să aibă loc în 8, 12 şi 16 iunie, pe stadionul naţional Arcul de Triumf din Capitală.

142 afișări
Imaginea articolului IRB Nations Cup se va desfăşura din nou la Bucureşti, în luna iunie

IRB Nations Cup se va desfăşura din nou la Bucureşti, în luna iunie (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

La competiţie vor participa, alături de echipa României, Argentina Jaguars, Emerging Italy şi Rusia, informează frr.ro.

Este al şaptelea an consecutiv în care România organizează IRB Nations Cup.

Preşedintele federaţiei române, Alin Petrache, consideră că această competiţie este pentru participante o ocazie bună de a juca meciuri de nivel înalt. "Este o onoare pentru România să organizeze din nou acest turneu deosebit de important. Pentru România şi ţările participante, de-a lungul anilor, acesta a fost o ocazie foarte bună pentru meciuri de nivel înalt. Turneul creşte de la an la an şi sperăm să oferim atât echipelor cât şi suporterilor o experienţă unică în acest an", a spus Petrache.

Programul IRB Nations Cup 2013

Sâmbătă, 8 iunie: ora 18.00, Romania - Rusia; ora 20.00, Argentina Jaguars - Emerging Italy.

Miercuri, 12 iunie: ora 18.00, România - Argentina Jaguars; ora 20.00, Rusia - Emerging Italy.

Duminica, 16 iunie: ora 19.00, Argentina Jaguars - Rusia; ora 21.00, România - Emerging Italy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici