Irina Begu străluceşte la la Miami Open, eliminând-o pe favorita Aryna Sabalenka

  • Irina Begu a trecut joi noaptea în turul 3 al turneului de tenis WTA 1000 de la Miami după ce a eliminat-o surprinzător pe favorita principală a competiţiei, belarusa Aryna Sabalenka.
  • Begu s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul a a o oră şi 38 de minute de joc.
898 afișări
Imaginea articolului Irina Begu străluceşte la la Miami Open, eliminând-o pe favorita Aryna Sabalenka

Meciul a debutat sub semnul echilibrului, cele două sportive mergând cap la cap în primul set, până la 3-3. Begu a realizat apoi singurul break al setului şi şi-a valorificat apoi ultimele două servicii, închizând setul în 37 de minute.

Setul doi a fost dominat de Begu încă din start, ea câştigând trei game-uri consecutive, pentru 3-1, luând un avans pe care nu l-a mai cedat până la final. Cu toate acestea, jocul a fost disputat, fiecare din cele două sportive având câte două mingi de break nevalorificate.

Aryna Sabalenka suferă cea de a doua eliminare consecutivă în turul secund, după ce fusese eliminată şi la Indian Wells.

În şaisprezecimi, Irina Begu o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich (60 WTA), care a trecut de Daria Kasatkina.

Pentru prezenţa în turul 3, Begu va fi recompensată cu 54.400 dolari americani şi 65 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici