Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la Palermo de o jucătoare de pe locul 193 WTA

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 59 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost eliminată, marţi, în primul tur al turneului de la Palermo, cu premii de 235.000 de dolari, după ce a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-2, de sportiva cehă Renata Voracova, locul 193 WTA.

60 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la Palermo de o jucătoare de pe locul 193 WTA

Irina-Camelia Begu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Begu va primi un punct WTA şi un cec în valoare de 1.452 de euro, pentru prezenţa pe tabloul principal de simplu.

La acest turneu va evolua, marţi, tot în primul tur, şi Alexandra Dulgheru, locul 298 WTA, care o va avea adversară pe spaniola Lourdes Dominguez Lino, locul 58 WTA, şi cap de serie numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici