Irina-Camelia Begu, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 118 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 3, într-un meci care a durat 80 de minute, în sferturile de finală ale turneului de la Seul, cu premii de 500.000 de dolari.

71 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Irina-Camelia Begu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Calificarea în antepenultimul act al unui turneu WTA reprezintă cea mai bună performanţă în 2013 pentru românca în vârstă de 23 de ani.

Begu va primi un cec în valoare de 8.253 de dolari şi 70 de puncte WTA pentru accederea în sferturi la Seul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici