Irina-Camelia Begu s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 62 WTA, s-a calificat, duminică, pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2.400.000 de dolari.

151 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati

Irina-Camelia Begu s-a calificat pe tabloul principal la Cincinnati (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Begu, cap de serie numărul 14, a beneficiat de abandonul sportivei ruse Elena Vesnina, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 8, la scorul de 6-4 şi 4-0, în favoarea jucătoarei române.

Irina-Camelia Begu, care şi-a asigurat 31 de puncte WTA şi un premiu de 7.215 dolari, va juca în primul tur cu Zarina Dias din Kazahstan, locul 52 WTA, de asemenea venită din calificări.

La acest turneu mai sunt prezente pe tabloul principal Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Sorana Cîrstea, locul 80 WTA.

Halep joacă direct în turul 2, fază în care o va avea adversară pe învingătoarea dintre Polona Hercog (Slovenia), locul 70 WTA, jucătoare venită din calificări, şi Kirsten Flipkens (Belgia), locul 54 WTA, partidă care va avea loc luni.

Tot luni, Sorana Cîrstea joacă împotriva sportivei sârbe Ana Ivanovici, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici