Irlanda - România, scor 0-1, în preliminariile Campionatului European Under-21

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa similară a Irlandei, într-un meci disputat la Sligo, în grupa a 6-a de calificarea la Campionatului European, ediţia 2-13-2015, informează site-ul oficial al UEFA.

178 afișări
Imaginea articolului Irlanda - România, scor 0-1, în preliminariile Campionatului European Under-21

Under-21: Irlanda - România, scor 0-1, în preliminariile Campionatului European

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mădălin Martin, în minutul 54.

Selecţionerul Bogdan Stelea a folosit următoarea formulă de echipă: Brănescu - Belu, Creţu, Avrămia, Toşca - Al. Dan, Martin (Bumba '56) - Roman, Cârstocea (Benzar '71), Şt. Popescu - Ciolacu (Ioniţă II '87).

În urma acestei victorii, România a urcat pe locul trei în grupă, cu cinci puncte în patru jocuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici