Isăilă: Ar fi un mare noroc pentru noi să jucăm în locul lui Fenerbahce

Tehnicianul Daniel Isăilă a declarat după meciul cu Maccabi Haifa, scor 1-1, că în dubla manşă cu israelienii a contat foarte mult lipsa de experienţă la nivel internaţional a elevilor săi şi că ar fi un mare noroc pentru Astra să ajungă în grupele Ligii Europa, în locul grupării Fenerbahce.

106 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Ar fi un mare noroc pentru noi să jucăm în locul lui Fenerbahce

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"A fost prima noastră evoluţie în cupele europene şi una peste alta cred că am avut prestaţii bune. Vreau să le mulţumesc băieţilor pentru felul în care s-au dăruit până acum, dar şi pentru modul în care şi-au dorit astăzi să obţină un rezultat cât mai bun. Atât am putut face astăzi pe un teren foarte greu. A contat foarte mult lipsa noastră de experienţă la nivel internaţional. Ar fi un mare noroc pentru noi să jucăm în lotul lui Fenerbahce", a spus Isăilă.

Atacantul Kehinde Fatai crede că Astra ar merita să ajungă în grupele Ligii Europa. "Am avut 1-0 şi mai aveam nevoie doar de un singur gol pentru a duce meciul în prelungiri. A apărut însă acea greşeală de la goluil lor şi pe urmă ne-a fost foarte greu să mai revenim. Pentru noi au contat lipsa unor jucători importanţi, terenul greu, dar şi lipsa suporterilor noştri. Am simţit toţi o oarecare oboseală, dar nu putem da vina pe asta. Urmează o pauză binevenită, pentru că aşa se vor putea recupera toţi jucătorii. Sperăm să fim noi în locul lui Fenerbahce. Noi am făcut meciuri bune până acum în Liga Europa şi nu cred că nu am merita să jucăm în grupe", a afirmat Fatai.

Echipa Astra Giurgiu a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, joi, la Piatra Neamţ, scor 1-1 (1-1), cu formaţia israeliană Maccabi Haifa, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

În tur, Maccabi Haifa s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Astra Giurgiu va intra într-o tragere la sorţi, alături de celelalte echipe eliminate în play-off-ul Ligii Europa, pentru a înlocui în faza grupelor clubul Fenerbahce Istanbul, exclus din cupele europene pentru implicarea în cazul meciurilor trucate în Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici