Isăilă: Meciul cu Craiova trebuie tratat ca o finală de campionat mondial

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia FC Braşov trebuie să trateze meciul cu Universitatea Craiova ca pe o finală de Cupă Mondială, fiind aproape vital ca echipa sa să obţină toate cele trei puncte puse în joc.

8 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Meciul cu Craiova trebuie tratat ca o finală de campionat mondial

Isăilă: Meciul cu Craiova trebuie tratat ca o finală de campionat mondial (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Este un joc foarte important pentru noi, mai ales prin prisma situaţiei în care suntem în clasament, şi ştim cu toţii că un eşec ne-ar complica foarte mult viaţa. Nu ne permitem să pierdem, este aproape vital să câştigăm, şi din acest motiv meciul trebuie tratat cu maximă seriozitate, ca şi cum am juca o finală de campionat mondial. Avem nevoie de o dăruire exemplară pentru a putea câştiga acest joc", a spus Isăilă.

Tehnicianul a precizat că este optimist că FC Braşov va reuşi să se realibiliteze. "Eu de felul meu sunt o fire optimistă şi cred că nu are cum să nu iasă soarele şi pe strada noastră. Am avut parte şi de foarte mult ghinion, dar sunt convins că la un moment dat şi norocul îşi va întoarce faţa către noi. Sperăm din suflet să reuşim să ne concentrăm foarte bine la acest joc şi să spargem odată ghinionul care ne cam paşte de ceva vreme. Echipa joacă, îşi crează ocazii dar nu reuşim să băgăm mingea în poartă, însă chiar şi acest lucru nu cred că poate dura la nesfârşit", a explicat Daniel Isăilă.

Isăilă a menţionat că a studiat foarte mult echipa Universitatea Craiova şi ştie la ce să se aştepte în jocul de luni. "Nu mă interesează cine este antrenor sau ce alte probleme de lot au. Mă interesează doar jocul lor, ce fac în teren, care le sunt punctele forte şi punctele slabe, i-am studiat foarte mult şi sper ca acest lucru să se vadă în jocul nostru de luni. Trebuie să ne concentrăm fără a ne lăsa influenţaţi de alte aspecte. Nici măcar arbitrajul nu trebuie să ne intereseze, şi chiar dacă prin absurd Alexandru Deaconu va greşi în defavoarea noastră, noi trebuie să rămânem concentraţi şi să ne vedem mai departe de joc. Trebuie să ne detaşăm şi de orgoliile care sunt în joc şi de orice altceva", a mai spus tehnicianul.

Partida FC Braşov - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici